Järna Rosteri AB

Vi på Järna Rosteri har arbetat med kaffe och smaker i många år, och det är jsut smaker samt engagemang för utveckling och nytänkande som driver oss.


Det är inte ovanligt att vi tänker baklänges eller tvärtom när vi skapar våra produkter. Målet är alltid att skapa något som inte redan är gjort. Gränsen till galenskap är aldrig långt borta – vi älskar verkligen det vi gör! På vårt rosteri i Järna rostar vi kaffet hantverksmässigt långsamt för att se till att varje kaffes potential utvecklas. Inget kaffe är likt det andra. Vi har två kafferostar. En större traditionell tysk rost i gjutjärn och en mindre luftrost, som vi använder för mindre, exklusiva batcher. Den största delen av vårt arbete utför vi för hand. Våra produkter lämnar aldrig rosteriet utan en manuell kvalitetskontroll.

I vårt rosteri hittar du både espressoblandningar och bryggblandningar, både malda och hela bönor. Vi driver verksamheten med stort engagemang och erbjuder numera även helhetslösningar för alla våra kunder. Detta innebär bland annat att vi erbjuder en baristautbildning och utbildningar inom kaffe. Vi hjälper er dessutom med maskinutrustning och installationer av maskiner, både till kaféet och kontoret.


Följ oss i sociala medier!